Lunch
-
2 gangen lunch€ 39Suggestie van de chef
signatuurmenu
-
Hamachi ‘zeeland’coquille | dashi
-
Vitello Picanhaaardpeer | kapperblad
-
Hazenrugfiletwitloof | harlequin
-
Exotisch fruitpopcorn | karamel
-
4 gangen menu€ 84
-
Suggestie van de cheflangoustine | traag gegaard buikspek | pompoen
smallbites
-
Oesterij speciaal 2°natuur 2/4/6 stuks
-
Oesterij speciaal 2°Shiso | per 2 stuks
-
Gyoza
-
Noordzeekrabbrioche | oscietra kaviaar
-
Tartaar zeebaarslemon kewpie | kimchi
supplementen
-
KaviaarOscietra | 30 gr
-
KaviaarOscietra | 10 gr
Richtdata voor het vernieuwen van onze suggesties zijn:
- 6 november
voorgerechten
-
Sint-jacobsvruchtwitte beuling | schorseneer
-
Risottobloemkool | zwarte look
-
Millefeuille ganzenleverdurondeau peer | brioche
-
Gravad lax zalmrode biet | granny smith
tussengerechten
-
Japanse wagyu A5+ BMS12ajuin | shortrib
-
Eekhoorntjesbroodtruffel | parmezaan
hoofdgerechten
-
Zeebaars in zoutkorsttafelbereiding 2 personen
-
Filet pur holsteinaardpeer | eryngii
-
Hertenkalffiletkoffie | cumberland
-
Fazantwitloof | fine champagne
-
Grietkreeft | spinazie
desserten
-
Dame blancheGuanaja | vanille madagascar (tafelbereiding per 2 personen)
-
Kaasselectie Van Trichtbrood 'Lornoir' | garnituren
-
Signatuur van de chef
-
Espresso Martinikoffie