|
top
Image Alt

Restaurant Menu

Lunch
  • 2 gangen lunch
    € 39
    Suggestie van de chef
signatuurmenu
  • Hamachi ‘zeeland’
    coquille | dashi
  • Vitello Picanha
    aardpeer | kapperblad
  • Hazenrugfilet
    witloof | harlequin
  • Exotisch fruit
    popcorn | karamel
  • 4 gangen menu
    € 84
  • Suggestie van de chef
    langoustine | traag gegaard buikspek | pompoen
smallbites
  • Oesterij speciaal 2°
    natuur 2/4/6 stuks
  • Oesterij speciaal 2°
    Shiso | per 2 stuks
  • Gyoza
  • Noordzeekrab
    brioche | oscietra kaviaar
  • Tartaar zeebaars
    lemon kewpie | kimchi
supplementen
  • Kaviaar
    Oscietra | 30 gr
  • Kaviaar
    Oscietra | 10 gr

Richtdata voor het vernieuwen van onze suggesties zijn:

  • 6 november
voorgerechten
  • Sint-jacobsvrucht
    witte beuling | schorseneer
  • Risotto
    bloemkool | zwarte look
  • Millefeuille ganzenlever
    durondeau peer | brioche
  • Gravad lax zalm
    rode biet | granny smith
tussengerechten
  • Japanse wagyu A5+ BMS12
    ajuin | shortrib
  • Eekhoorntjesbrood
    truffel | parmezaan
hoofdgerechten
  • Zeebaars in zoutkorst
    tafelbereiding 2 personen
  • Filet pur holstein
    aardpeer | eryngii
  • Hertenkalffilet
    koffie | cumberland
  • Fazant
    witloof | fine champagne
  • Griet
    kreeft | spinazie
desserten
  • Dame blanche
    Guanaja | vanille madagascar (tafelbereiding per 2 personen)
  • Kaasselectie Van Tricht
    brood 'Lornoir' | garnituren
  • Signatuur van de chef
  • Espresso Martini
    koffie